Tips voor het dragen van zwangerschapspanty’s

Wanneer u zwanger bent, dan zult u op een gegeven moment merken dat jurken een stuk makkelijker zijn om te dragen. Zeker wanneer u zover bent dat de enige broek die u nog past, uw joggingbroek is. In dat geval is het aanschaffen van een aantal zwangerschapspanty’s geen overbodige luxe. Zwangerschapspanty’s zijn speciaal ontwikkeld om u het comfort en de steun te bieden die u nodig heeft tijdens deze bijzondere tijd.

Tips voor het kopen

Zwangerschapspanty’s zorgen niet alleen dat uw benen er goed uitzien. Veel zwangerschapspanty’s zijn ontwikkeld om verlichting te bieden in uw benen. Tijdens de zwangerschap komt er namelijk aanzienlijk meer gewicht op uw benen te staan. Veel vrouwen hebben last van spataderen, gezwollen enkels en vermoeide benen. Zwangerschapspanty’s kunnen helpen bij deze klachten. Bekijk voor uw aankoop goed wat voor zwangerschapspanty u koopt. Is de panty alleen voorzien van meer ruimte in het middel, of biedt de panty ook verlichting bij klachten in uw benen? Groeit de panty mee met uw buik? Hou ook rekening met de dikte van de panty. Dunnere panty’s met een lage denierwaarde scheuren sneller dan panty’s met een hoge denierwaarde.

Tips voor het onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te beleven aan uw zwangerschapspanty’s (en ze wie weet in de toekomst nog eens te kunnen gebruiken), is het van belang dat u ze op de juiste manier behandeld. Panty’s zijn heel kwetsbaar, en kunnen daarom het beste met de hand worden gewassen. Als u ze toch in de wasmachine wilt doen, zorg er dan voor dat ze u ze in ieder geval in een speciaal waszakje stopt. Gebruik een fijnwasmiddel en doe ze vooral niet in de droger. Neem de tijd voor het aantrekken van uw panty en vermijdt lange nagels – als u die wel heeft kunt u beter handschoentjes dragen tijdens het aantrekken.