Mike Kruis zijn liefde voor cupcakes is groot en deelt deze graag met anderen. Om deze reden is zijn eigen cupcake website gelanceerd. Op zijn website wil Mike Kruis recepten plaatsen van cupcakes maar ook gewoon leuke weetjes over cupcakes. Eigenlijk post hij alles, zolang het maar met cupcakes te maken heeft.

Mike kruis is 24 jaar en is net afgestudeerd aan zijn HBO opleiding Food and Business. Als sinds klein af aan houdt Mike Kruis enorm veel van cupcakes. Het liefst als ontbijt, lunch en dessert. Mike Kruis woont in een klein dorpje genaamd Winsum, dichtbij Groningen. Mike Kruis bakt voor de bakkerij in Winsum cupcakes. Deze baan is slechts part-time aangezien hij normaal gesproken studeerde. Nu hij klaar is met zijn opleiding wil zelf een soort cupcake-restaurant opzetten, de website is het begin.

Mike Kruis kreeg in de bakkerij veel positieve feedback op zijn cupcakes, dat was ook de reden voor het lanceren van zijn eigen website. Hij wou zijn recepten graag delen met het grote publiek. Mike Kruis heeft in de eerste weken na het lanceren van zijn website al waardig wat verkeer gehad naar zijn website. “Ik vind het geweldig dat mensen mijn recepten overnemen” Aldus Mike Kruis. Het gaat hem niet op winst halen, hij wil graag dat mensen net zo kunnen genieten van cupcakes als dat hij zelf doet.

Mike Kruis zijn motivatie om http://www.mikekruis.nl te blijven updaten haalt hij uit de reacties die hij krijgt. De positieve feedback op zijn recepten vindt hij geweldig om te lezen. Ook als er tips of opmerkingen zijn, alles is welkom! Mike Kruis wil graag interactie met zijn bezoekers, dat is de basis voor het succes van zijn website. “Ik kom met een recept, maar de bezoekers geven er vaak een twist aan, ik vind dat super” aldus Mike Kruis. In de nabije toekomst wil Mike Kruis zijn website uitbreiden met een forum waar mensen recepten uit kunnen wisselen. Op de huidige website komt alles van Mike Kruis zelf, daar gaat dus verandering in komen. Houd mikeruis.nl in de gaten voor de leukste cupcake recepten!