Buiten sporten tijdens de gure dagen (gewoon een hoodie dragen!)

Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen. Nu 2019 begonnen is nemen we ons van alles voor. We worden dit jaar weer echte fitgirls. We gaan ons na de feestdagen weer een beetje gedragen. Niet teveel eten en meer sporten. Maar dat valt nog niet mee. Het weer is koud en met die vetrolletjes kun je je buiten toch echt niet vertonen. Nou daar heb ik als een slimme meid een oplossing voor! Het is de ultieme sport goodie namelijk de hoodie!

Want dit is echt het ultieme kledingstuk voor deze dagen. Niet alleen zit een sweatshirt heerlijk, je kunt er fijn in bewegen en sporten.  Daarnaast heeft het kledingstuk een groot voordeel, het maskeert die vetrolletjes ook heel mooi 😉

Het perfecte kledingstuk dus om de transitie in van volgevreten rups te doen veranderen in een mooie vlinder. Nu heb ik hier een website gevonden waar je de leukste hoodies kan bestellen en laten bedrukken! Helemaal leuk dus om samen met een vriendin te gaan sporten en via een opdruk te laten zien dat jullie echte BFF’s zijn!

Let go out of the sweatshop into your sweatertop!

Dus bestel snel zo’n sweater en trotseer the weather. Wil je weten welke oefeningen je kunt doen buiten, bekijk dan eens deze work-out. Wedden dat je weer helemaal in shape bent deze zomer!