Goud, een alom bekend woord. Bijna een merk opzich. In veel spreekwoorden komt het woord terug.
Dat is ook niet zo gek, goud is een erg gewild goed. Honderden mensen maken het hun beroep goud te vinden. Dit edelmetaal is een van de kostbaarste producten geworden.
Er worden sieraden, ringen, kettingen, horloges en enorm veel assesoires van gemaakt. Zo kan je tegenwoordig niet bij uw geliefde aankomen met een trouwring van zilver, maar moet je toch echt een gouden ring geven aan de liefde van je leven. Onlangs ben ik een aantal websites gaan vergelijken, aangezien een gouden ring toch een product is waar je wat langer op orienteert qua keuzes. Er bleven een aantal websites over waar mijn voorkeur naar uit ging. Aan de top van de lijst staat; 123gold.nl. Vooral voor een huwelijk (waar ik op doelde) is hier veel keuze. Het viel mij op hoe sierlijk en mooi de verlovingsringen en sieraden zijn op de website. Meestal verwacht je op dergelijke websites erg kitch producten. 123gold bezit een groot aanbod voor verlovings en trouwringen. Door het grote aanbod is er voor ieder wat wils. Mijn vrouw was dolgelukkig met de ring die ik had uitgezocht. Misschien kwam de blijdschap mede doordat ik haar ten huwelijk vroeg, dat zullen we nooit weten. Maar zodra mijn vrouw gelukkig is met de ring, maakt dat mij ook gelukkig.

Verlovingsring

Waar moet een goede verlovingsring aan voldoen? Smaken verschillen, maar in mijn ogen moet een verlovingsring niet kitch, maar chique overkomen. Een subtiele doch prachtige ring om de hand van je verloofde staat toch het mooist. Prijs maakt daarbij een stuk minder uit. Naar mijn mening is een dure ring met een enorme diamant een begrip uit het verleden. Toch mag een verlovingsring wel opvallen. Er mag best naar een mooie ring gekeken worden, aangezien je er goud geld aan uitgeeft. Ook mag de ring niet teleurstellen qua grootte, wees dus niet te zuinig met het uitkiezen, het mag best wat kosten.

Goudkoers

De goudkoers is ook weer licht aan het dalen, als we kijken naar de afgelopen 3 jaar. Telegraaf.nl goudkoers. Daarnaast is het toch een goede investering. Als we kijken naar de afgelopen tien jaar is de goudkoers alleen maar gestegen, en dat zal ook wel zo blijven. Het is dus helemaal niet zo’n slechte investering om een mooie gouden ring voor je geliefde te kopen.DSCF1154.JPG